Jump to content


This is a read only archive of the old forums
The new CBn forums are located at https://quarterdeck.commanderbond.net/

 
Photo

James Bond regisseur en acteurs op conventie


No replies to this topic

#1 Echo Base

Echo Base

    Recruit

  • Crew
  • 3 posts

Posted 15 September 2003 - 04:31 PM

Op zaterdag 27 september aanstaande organiseert de Nederlandse Star Wars Fanclub (Stichting Echo Base) in samenwerking met eBay.nl voor de derde keer de ECHO BASE CHARITY CON. Alle opbrengsten van deze dag komen ten goede aan de Doe Een Wens Stichting Nederland, een stichting die die de liefste wens vervult van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Ook voor James Bond fans kan deze conventie interessant zijn, vanwege de aanwezigheid van een aantal gasten die ook hebben meegewerkt aan diverse James Bond films, zoals: IRVIN KERSHNER, regisseur van NEVER SAY NEVER AGAIN (en de Star Wars film THE EMPIRE STRIKES BACK en Robocop 2), stunt arranger/coordinator PETER DIAMOND die werkte aan FROM RUSSIA WITH LOVE en acteur JOHN HOLLIS die Ernst Stavro Blofeld speelde in FOR YOUR EYES ONLY.

Daarnaast zijn er nog vele gasten aanwezig, zoals:

Tweevoudig Oscargenomineerd producer GARY KURTZ (produceerde Star Wars, The Empire Strikes Back, American Graffiti, The Dark Crystal), PAUL BLAKE (Greedo in Star Wars), RUSTY GOFFE (diverse rollen in Star Wars), KENNETH COLLEY (Admiral Piett in The Empire Strikes Back en Return of the Jedi), MICHAEL CARTER (Bib Fortuna in Return of the Jedi), JEROME BLAKE (speelde maar liefst zes rollen in The Phantom Menace en is ook te zien in Attack of the Clones), ALAN RUSCOE (speelde meerdere rollen in The Phantom Menace en Attack of the Clones) en JOHN COPPINGER (werkte voor en achter de schermen mee aan Return of the Jedi en The Phantom Menace)

De gasten hebben niet alleen meegewerkt aan de Star Wars films maar hebben ook hun sporen verdiend met films als The Fifth Element, The Mummy en de Indiana Jones- en Harry Potter films.

Bezoekers kunnen vragen stellen aan de acteurs en hun handtekening krijgen, er is van alles te koop op Star Wars- en filmgebied, er vindt een veiling plaats met zeer exclusieve items, een kostuumwedstrijd en nog veel meer. Het evenement wordt gehouden in de NBC Blokhoeve te Nieuwegein (Utrecht), en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Alle informatie en het laatste nieuws is te vinden op www.echobase.nl/con.